AlpAccess

Despre noi

AlpAccess – Povestea noastră

AlpAccess a fost înființată în 2003, fiind reprezentată de o echipă de technicieni specializați în lucrul cu corzi, formată inițial din cățărători și alpiniști. Ne-am început activitatea în cadrul rafinăriilor de petrol și gaze din jurul orașului nostru natal Ploiești (în care se află și prima rafinărie petrolieră din lume). La început echipa a fost alcatuită din 5 persoane și lucram cu echipamentul de alpinist,însă după ce echipa s-a mărit și dupa ce am investit constant în compania noastră, suntem mult mai dezvoltați și deținem aproximativ 100 de tehnicieni, de diverse specializări. Suntem încă o companie mică, însă în continuă creștere.

Valorile AlpAccess

Valorile noastre sunt cele care ne oferă unicitate. Ele reprezintă forța motrice din spatele acțiunilor și succesului nostru. Toti angajații companiei AlpAccess sunt:

În siguranță
Pentru noi nimic nu este mai important decât siguranța. De la angajați, clienți și comunitățile în care lucrăm pana la integritatea bunurilor și a instalațiilor, menținem siguranța și ajutăm la sporirea ei.

Cu o conduita etică
Aderăm la cele mai înalte standarde ale eticii. Acest lucru se concretizează într-un comportament corespunzator față de clienți, angajați, comunitate și mediu.

Competenți
Suntem convinși că pentru a obține succesul avem nevoie de cunoștințe și de pricepere. Angajații noștri sunt ultra-calificați și instruiți cu privire la standardele industriale. Întocmim ți actualizăm constant procedurile care fac lucrările noastre cât mai eficiente cu putință.

Conștienți în ceea ce privește calitatea și costurile 
Facem tot posibilul să optimizăm valoarea pentru clienții noștri, fără a compromite calitatea.

Prietenoși față de mediu 
AlpAccess este o companie cu o atitudine prietenoasă față de mediu și promovăm sensibilitatea față de acesta în toate activitățile noastre. Încurajăm grija față de mediu prin numeroase inițiative și proiecte.

 

Informații financiare

Cifra anuală de afaceri este în continuă creștere, pe masură ce compania își extinde aria de activitate și numărul de angajați se marește.Contact


Testimonials


" Metka Brazi, prin reprezentantul sau, confirma ca AlpAccess SRL, a realizat intregul volum de protectii anticorozive (vopsitorii), din santierul centralei de 860 Megawati, in ciclu combinat, din Brazi, Prahova, Romania. Lucrarile au fast executate in deplina conformitate cu standardele de calitate aplicabile si cu specificatiile proiectului. Deasemeni lucrarile au fast realizate respectand regulile santierului cu privire la mediu si la siguranta si securitatea muncii.

Charis Chasapopoulos

Site manager - METKA

Recent Projects