Solicita oferta

Inspector FROSIO pentru Izolatii Industriale in Romania

Inspector FROSIO izolatii industriale

Pentru a creste nivelul de calitate al izolatiilor industriale executate, am devenit una din primele companii din Romania care angajeaza inspectori FROSIO izolatii nivel 3 pentru izolatii industriale.

AlpAccess are angajati mai multi inspectori FROSIO, NACE si SSPC de diferite niveluri. Ce este un inspector FROSIO? Puteti afla in urmatoarele randuri:

Oferim servicii de inspectii cu inspectori certificati FROSIO in Romania si in afara tarii.

Inspector FROSIO izolatii

Pentru o mai buna calitate a izolatiilor va oferim inspectori izolatii certificati FROSIO pentru controlul si asigurarea calitatii in proiectele de izolatii industriale si izolatie conducte.

Ce este FROSIO ?

FROSIO LogoFROSIO este Consiliul Norvegian pentru Instruirea si Certificarea Inspectorilor de tratamentul suprafetelor. Organizatia FROSIO a fost infiintata in anul 1986 de catre industria protectiilor anticorozive pentru a satisface cererea tot mai mare de personal calificat si certificat la toate nivelurile de management, productie si de control in tratamentul suprafetelor si protectiilor impotriva coroziunii.

Sistemul de certificare a atins o recunoastere mare la nivel international, inspectorii certificati FROSIO devenind o cerinta esentiala in diferite standarde si specificatii.

Izolatii industriale

Din anul 2012 FROSIO a dezvoltat si un program de educare si certificare a inspectorilor pentru izolatii industriale. Standardul conform caruia sunt instruiti si certificati inspectorii de izolatii este standardul norvegian Norsok 476 sau NS 476. Standardele de executie si control al calitatii dupa care sunt instruiti inspectorii FROSIO izolatii sunt Norsok R-004 (NS R-004) si Cini.

Obiectivele FROSIO

  • Sa ridice nivelul de calitate in toate aspectele activitatilor de tratamentul suprafetelor si izolatii;
  • Sa se implice prin formularea de cerinte de calitate si dezvoltarea de programe de educatie pentru inspectorii de tratamentul suprafetelor si izolatii.

Niveluri de certificare si valabilitate

Sistemul de certificare FROSIO are trei niveluri diferite:

  • Candidat inspector FROSIO izolatii certificat de nivel I – Legitimatie alba - Nu este necesara experienta relevanta
  • Candidat inspector FROSIO izolatii certificat de nivel II – Legitimatie verde - Sunt necesari minim doi ani de experienta in domeniu
  • Candidat inspector FROSIO izolatii certificat de nivel III – Legitimatie rosie - Necesita cel putin cinci ani de experienta relevanta din si documentata.

Certificatele sunt valabile cinci ani de la data emiterii, inspectorul fiind obligat ca dupa expirarea valabilitatii sa trimita documente ce atesta ca practicarea activitatii de inspectii, inainte de reemiterea unui alt certificat valabil.

Cerinte pentru certificare inspectori FROSIO izolatii:

  • Participarea la un curs de 80 de ore furnizat de o organizatie de instruire aprobata de FROSIO
  • Promovarea examenlor teoretice si practice
  • Documentarea experientei relevante si a experientei in inspectii

Testimoniale Clienti