Solicita oferta

Cum prelungim durata de viata a conductelor

Reparatii neconventionale conducte

Te-ai gandit vreodata cum se poate prelungi durata de functionare a unei conducte?

Noi ne-am gandit. Am gasit si solutia.

Reparatii industriale neconventionale cu materiale compozite.

De ce?

Pentru situatiile cand reparatiile conventionale (de exemplu prin sudura) nu sunt posibile din cauze diverse cum ar fi: atmosfera exploziva, instalatie aflata in flux tehnologic ce nu poate fi oprita, exista solutii de reparatii neconventionale cu ajutorul rasinilor polimerice armate. Solutiile bazate pe polimeri se folosesc de aplicatori specializati dupa ce suprafata a fost pregatita corespunzator si se intaresc repede ajungand la proprietati mecanice apropiate de cele ale substratului.

Reparatiile neconventionale pot fi o optiune excelenta pentru a extinde viata echipamentelor fara intrerupera operatiunilor. Imagineaza-ti ce costuri, resurse de timp si umane implica schimbarea unui echipament/conducte fisurate sau sparte. Acum reparatiile neconventionale sunt o optiune din ce in ce mai cautata si incep sa fie prima alegere. Folosirea reparatiilor cu materiale compozite continua sa creasca ceea ce va duce la inovatie, tehnologii avansate si noi reglementari pentru industrie.

Reparatiile neconvetionale au inceput sa fie recunoscute de numeroase organizatii. Acest lucru largeste orizontul utilizatorilor in folosirea materialelor compozite in programele de mentenanta si sa aiba siguranta ca sunt o alternativa aprobata cu istoric in industrie. Categoric ca nu inseamna ca pentru toate reparatiile se vor lua in considerare exclusiv materialele compozite, insa ofera cadrul de luare a unei decizii bazate pe calificare corespunzatoare, testare si experienta.

Ceea ce inseamna ca avem la indemana o solutie eficienta si eficace.

Testimoniale Clienti