Prelungire durata de viata Conducte - Reparatii Neconventionale | AlpAccess

Cum prelungim durata de viata a conductelor

Reparatii neconventionale conducte

Te-ai gândit vreodată cum se poate prelungi durata de funcționare a unei conducte?

Noi ne-am gândit. Am găsit și soluția.

Reparații neconvenționale cu materiale compozite.

De ce?

Pentru situațiile când reparațiile convenționale (de exemplu prin sudură) nu sunt posibile din cauze diverse cum ar fi: atmosfera explozivă, instalație aflată în flux tehnologic ce nu poate fi oprită, există soluții de reparații neconvenționale cu ajutorul rășinilor polimerice armate. Soluțiile bazate pe polimeri se folosesc de aplicatori specializați după ce suprafața a fost pregatită corespunzator și se întăresc repede ajungând la proprietăți mecanice apropiate de cele ale substratului.

Reparațiile neconvenționale pot fi o opțiune excelentă pentru a extinde viața echipamentelor fără întrerupera operațiunilor. Imaginează-ți ce costuri, resurse de timp și umane implică schimbarea unui echipament/conducte fisurate sau sparte. Acum reparațiile neconvenționale sunt o opțiune din ce în ce mai căutată și încep să fie prima alegere. Folosirea reparațiilor cu materiale compozite continuă să crească ceea ce va duce la inovație, tehnologii avansate și noi reglementări pentru industrie.

Reparațiile neconveționale au început să fie recunoscute de numeroase organizații. Acest lucru lărgește orizontul utilizatorilor în folosirea materialelor compozite în programele de mentenanță și să aibă siguranța că sunt o alternativă aprobată cu istoric în industrie. Categoric că nu înseamnă că pentru toate reparațiile se vor lua în considerare exclusiv materialele compozite, însă oferă cadrul de luare a unei decizii bazate pe calificare corespunzătoare, testare și experiență.

Ceea ce inseamna că avem la îndemână o soluție eficientă și eficace.

Testimoniale Clienti