Cariere

Alăturați-vă echipei noastre!

AlpAccess este lider de piață din România în ceea ce privește serviciile de mentenanță integrate ce utilizează accesul în coardă.

Ne desfășurăm activitatea în câteva sectoare de piațău dezvoltare rapidă. Avem nevoie de cei mai talentați oameni și pentru aceasta deținem proceduri de angajare și de management care să facă față provocărilor și să ia în considerare oportunitățile oferite de fiecare ramură a industriei.

Pe lângă beneficiile salariale și de altă natură, vă oferim posibilitatea de a lucra într-un mediu ce-și propune să promoveze dezvoltarea personală și profesională. Compania AlpAccess s-a dezvoltat datorită oamenilor.

Posturi disponibile

Suntem mereu în căutare de noi membri ai echipei noastre.  Momentan avem disponibile următoarele poziții:

Lăsați-ne un mesaj sau trimiteți-ne CV-ul

Dacă ești interesat să lucrezi cu noi, completează formularul sau trimite-ne un email. Departamentul nostru de resurse umane te va contacta în scurt timp. 

Sau contactați-ne la adresa [email protected].

Contact


Testimonials


" Metka Brazi, prin reprezentantul sau, confirma ca AlpAccess SRL, a realizat intregul volum de protectii anticorozive (vopsitorii), din santierul centralei de 860 Megawati, in ciclu combinat, din Brazi, Prahova, Romania. Lucrarile au fast executate in deplina conformitate cu standardele de calitate aplicabile si cu specificatiile proiectului. Deasemeni lucrarile au fast realizate respectand regulile santierului cu privire la mediu si la siguranta si securitatea muncii.

Charis Chasapopoulos

Site manager - METKA

Recent Projects