Solicita oferta

 Reparatie Tevi & Conducte

Coliere Reparatie Tevi & Conducte

Alpaccess este distribuitor autorizat al produselor marca Hermetica in Romania. Colierele din otel inoxidabil marca Hermetica sunt certificate in conformitate cu reglementarile europene de fabricatie si ofera o solutie de etansare fiabila si eficienta, pentru orice tip de material de conducta.

Solutia optima pentru mentenanta si intretinerea retelelor de conducte

Sarnierele din otel inoxidabil Hermetica sunt certificate in conformitate cu reglementarile europene de fabricatie si ofera o solutie de etansare fiabila si eficienta pentru orice tip de retea de conducte.

 • Gama de produse, cu diametre intre 60 mm si 4.000 mm, se remarca prin flexibilitatea mecanismului progresiv al sistemului de etansare, prin compatibilitatea cu orice material de conducta (chiar si la imbinarea conductelor din materiale diferite) si prin tehnologia de tip Hold-ON si PILOTO, oferind posibilitatea de montare pe conducte aflate sub presiune, cu toleranta de 6, 10, 16, 25 si 40 bar.
 • Peste 1 milion de unitati au fost instalate in peste 30 de tari, in diverse domenii precum: transportul si distributia apei, uzine de apa, statii de tratare a apei, centrale hidroelectrice, minerit si alte ramuri industriale, agricultura si irigatii, industria navala, etc.

Solicita oferta

Coliere Reparatie Montaj

Coliere de etansare: Avantaje & Tehnologie

Montaj coliere de reparatie

1 Caracteristicile si beneficiile metodei de etansare

 • Progresiva – Permite montarea cand conducta este sub presiune, absoarbe bataile si vibratiile fluidului, compenseaza miscarile axiale si unghiulare cauzate de cutremure, absoarbe curburile, abaterile si reduce riscul rupturii.
 • Universala – 8 modele acopera 100% din diametrele intre 60 si 250 mm, ajutand la reducerea stocului de produse.
 • Fiabila – Produse doar din otel inoxidabil AISI 304L (1.4307) si AISI 316L (1.4404), cu dublu inel hidraulic progresiv de etansare, care asigura o durata mare de viata si rezistenta in medii agresive.
 • Economica – Reutilizabila si fara sa necesite intretinere.
 • Rapid si Usor – Manipulare usoara in locuri cu acces dificil, fara necesitatea uneltelor profesionale si a altor masuri aditionale (pana la DN 1700).

2 Tehnologia Hermetica – Usor, Simplu, Fiabil

 • Autoetansare progresiva – Forta de etansare se realizeaza direct proportional cu cresterea presiunii, iar montarea direct pe suprafata conductei, permite miscari independente ale acesteia.
 • Carcasa – Realizata din otel inoxidabil AISI 304L (1.4307) si AISI 316L (1.4404) si sudata cu rezistenta sau MIG (pasivata).
 • Garnituri certificate – Cu etansare progresiva, certificate si omologate conform EN 681-1 / WRAS / ACS / RD140 / DM 174 / KTW / 201:2001. Garnitura nu este fixata pe carcasa, de aceea isi pastreaza elasticitatea si necesita un cuplu de strangere minim, ceea ce prelungeste durata de viata.
 • Facilitatea de insurubare progresiva a suruburilor – Suruburile din otel inoxidabil AISI 304 / 316 sunt acoperite prin scufundare cu PTFE si respecta standardele tehnologiei HOLD-ON si PILOTO. Pentru o montare mai usoara, surubul mijlociu este cu 30% mai lung.
 • Tehnologia PILOTO este un sistem nou si unic care usureaza si reduce timpul de montare datorita caracteristicilor suruburilor utilizate. Cele din blocul de deschidere sunt cu 30% mai lungi decat cele de la balamaua de inchidere, iar varful lor au un design cu auto-centrare.
 • Tehnologia HOLD-ON presupune fixarea suruburilor si a bolturilor pentru a nu cadea in timpul montajului.

Solicita oferta

Coliere reparatie
Schita coliere de reparatie

Tehnologie Hermetica

Gama de Produse


Hermetica Logo

DHSF este compania producatoare de coliere flexibile de reparatie a sistemelor de conducte, care transporta apa potabila, fluide industriale sau gaze. In cei peste 30 de ani de experienta in mentenanta corectiva a retelelor de conducte, au contribuit la dezvoltarea tehnologiei flexibile de etansare, implementand sisteme tehnologice unice in piata si respectand cele mai inalte standarde.

Alpaccess este distribuitor autorizat al produselor marca Hermetica in Romania.


Testimoniale Clienti