Solicita oferta

Compania AlpAccess: Despre Noi

AlpAccess: Povestea noastra

AlpAccess a fost infiintata in 2003, fiind reprezentata de o echipa de technicieni specializati in lucrul cu corzi, formata initial din cataratori si alpinisti. Ne-am inceput activitatea in cadrul rafinariilor de petrol si gaze din jurul orasului nostru natal Ploiesti (in care se afla si prima rafinarie petroliera din lume). La inceput echipa a fost alcatuita din 5 persoane si lucram cu echipamentul de alpinist. In prezent, suntem o companie in continua expansiune, formata din peste 100 de tehnicieni, care pune accentul pe calitate si siguranta.


Valorile noastre:

Valorile noastre sunt cele care ne ofera unicitate. Ele reprezinta forta motrice din spatele actiunilor si succesului nostru.
Toti angajatii companiei AlpAccess sunt:

Angajatii sunt in siguranta

In siguranta

Pentru noi nimic nu este mai important decat siguranta. De la angajati, clienti si comunitatile in care lucram, pana la integritatea bunurilor si a instalatiilor, mentinem siguranta si ajutam la sporirea ei.

Angajatii au o conduita etica

Cu o Conduita Etica

Aderam la cele mai inalte standarde ale eticii. Acest lucru se concretizeaza intr-un comportament corespunzator fata de clienti, angajati, comunitate si mediu.

Competenti

Competenti

Suntem convinsi ca, pentru a obtine succesul, avem nevoie de cunostinte si de pricepere. Angajatii nostri sunt ultra-calificati si instruiti cu privire la standardele industriale. Intocmim si actualizam constant procedurile care fac lucrarile noastre cat mai eficiente cu putinta.

Costuri optimizate

Constienti in ceea ce priveste calitatea si costurile

Facem tot posibilul sa optimizam valoarea pentru clientii nostri, fara a compromite calitatea.

Ecologisti

Prietenosi fata de mediu

AlpAccess este o companie cu o atitudine prietenoasa fata de mediu si promovam sensibilitatea fata de acesta in toate activitatile noastre. Incurajam grija fata de mediu prin numeroase initiative si proiecte.


Informatii financiare:

Cifra anuala de afaceri este in continua crestere, pe masura ce compania isi extinde aria de activitate si numarul de angajati se mareste.

Testimoniale Clienti