Companie AlpAccess - Despre Noi | AlpAccess

Compania AlpAccess: Despre Noi

AlpAccess: Povestea noastră

AlpAccess a fost înființată în 2003, fiind reprezentată de o echipă de technicieni specializați în lucrul cu corzi, formată inițial din cățărători și alpiniști. Ne-am început activitatea în cadrul rafinăriilor de petrol și gaze din jurul orașului nostru natal Ploiești (în care se află și prima rafinărie petrolieră din lume). La început echipa a fost alcatuită din 5 persoane și lucram cu echipamentul de alpinist. In prezent, suntem o companie in continua expansiune, formata din peste 100 de tehnicieni, care pune accentul pe calitate si siguranta.


Valorile noastre:

Valorile noastre sunt cele care ne oferă unicitate. Ele reprezintă forța motrice din spatele acțiunilor și succesului nostru.
Toti angajații companiei AlpAccess sunt:

Angajatii sunt in siguranta

In siguranță

Pentru noi nimic nu este mai important decât siguranța. De la angajați, clienți și comunitățile în care lucrăm, pana la integritatea bunurilor și a instalațiilor, menținem siguranța și ajutăm la sporirea ei.

Angajatii au o conduita etica

Cu o Conduita Etica

Aderăm la cele mai înalte standarde ale eticii. Acest lucru se concretizează într-un comportament corespunzator față de clienți, angajați, comunitate și mediu.

Competenti

Competenti

Suntem convinși că, pentru a obține succesul, avem nevoie de cunoștințe și de pricepere. Angajații noștri sunt ultra-calificați și instruiți cu privire la standardele industriale. Întocmim si actualizăm constant procedurile care fac lucrările noastre cât mai eficiente cu putință.

Costuri optimizate

Conștienți în ceea ce privește calitatea și costurile

Facem tot posibilul să optimizăm valoarea pentru clienții noștri, fără a compromite calitatea.

Ecologisti

Prietenoși față de mediu

AlpAccess este o companie cu o atitudine prietenoasă față de mediu și promovăm sensibilitatea față de acesta în toate activitățile noastre. Încurajăm grija față de mediu prin numeroase inițiative și proiecte.


Informații financiare:

Cifra anuală de afaceri este în continuă creștere, pe masură ce compania își extinde aria de activitate și numărul de angajați se marește.

Testimoniale Clienti