HSEQ

Sanatate, siguranță, mediu și calitate

Fiind o companie ce oferă servicii industriale în sectoarele petrolier și energetic, ne desfășurăm deseori activitatea în medii ostile și periculoase. Pentru a minimiza riscurile, punem întotdeauna pe primul plan siguranța angajaților noștri.

Scopul nostru este eliminarea accidentelor și a rănirilor în toate aspectele activității noastre. Aceasta este o inițiativă ambițioasă, însă suntem încrezători că o putem duce la bun sfârșit.

Am implementat și certificat un sistem de management al siguranței și securității în muncă conform standardului OHSAS 18001.

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU ÎN CEEA CE PRIVEȘTE SIGURANȚA ÎN MUNCĂ

 

MEDIU

 

CALITATE

Obiectivul principal al companiei AlpAccess este identificarea și satisfacerea pe deplin a nevoilor și a așteptărilor clienților. Aceștia constituie forța motrice a activității noastre. Ne structurăm activitatea în jurul specificațiilor clienților și încercăm să constituim un partener potrivit pentru fiecare dintre aceștia.

Pentru a garanta calitatea și siguranța serviciilor noastre, optimizăm constant utilizarea resurselor prin profesionalism și motivarea echipelor.

truQC logo

AlpAccess a incept in 2017 implementarea sistemului de control al calitatii is raportare, truQC, ca parte din efortul de imbunatatire continua si de crestere a calitatii. Sistemul face mult mai rapid procesul de testare de calitate si de raportare in compartie cu sistemele conventionale bazate pe hartie si computer.

Contact


Testimonials


" Metka Brazi, prin reprezentantul sau, confirma ca AlpAccess SRL, a realizat intregul volum de protectii anticorozive (vopsitorii), din santierul centralei de 860 Megawati, in ciclu combinat, din Brazi, Prahova, Romania. Lucrarile au fast executate in deplina conformitate cu standardele de calitate aplicabile si cu specificatiile proiectului. Deasemeni lucrarile au fast realizate respectand regulile santierului cu privire la mediu si la siguranta si securitatea muncii.

Charis Chasapopoulos

Site manager - METKA

Recent Projects