Solicita oferta

Inchiriere & Montaj Schele Metalice Industriale

Oferim servicii de montaj schele multidirectionale, suspendate si mobile din 2010.
Suntem singurii montatori ai sistemelor companiei Hünnebeck din Romania: Harsco Infrastructure, ce a fuzionat cu Brand Infrastructure si Energy Services, devenind una dintre cele mai mari prezente pe piata globala.

Servicii Montaj Schele Metalice Industriale

1 Servicii de Montaj Schele industriale

 • Montaj schele multidirectionale sistem CUPLOK®
 • Montaj schele de fatada
 • Montaj schele turnuri de acces
 • Montaj schele mobile
 • Montaj schele suspendate
 • Instalare plase de siguranta
 • Inchideri schele
 • Inspectii schele
 • Inchirieri schele

Solicita oferta

Schele industriale - Midia

Schele Midia


Montaj schele metalice industriale

Montaj schele metalice

Inchiriere schele metalice - CET Isalnita

Schela CET Isalnita

2 Accesorii Montaj Schele

 • Linia vietii mobila
 • Echipament pentru accesul la inaltime
 • Membrane contractante
 • Plase de protectie
 • Plase suspensie

Certificari si Afilieri de Membru in Organizatii Internationale

 • ISO Logo

  Sistem propriu de management integrat pentru securitatea si sanatatea ocupationala, a mediului si calitatii.

 • DROPS Logo

  Membru DROPS: Initiativa in domeniul industrial pentru prevenirea scaparii obiectelor.

 • ISFP Logo

  Membru ISFP: Societatea internationala pentru protectie impotriva caderii.

 • SAIA Logo

  Membru SAIA: (Asociatia privitoare la schelari si modalitati de acces), asociatie reprezentata la nivel global.


Schela CUPLOK® Descriere

Schela CUPLOK®

CUPLOK® este un sistem de schele de otel complet galvanizat, cu variate intrebuintari la structuri de acces general, structuri suport si la esafodaje. CUPLOK® se diferentiaza prin nodul sau de prindere unic, ce permite conectarea a maxim patru componente intr-un singur nod de conectare.

Aplicabilitate

CUPLOK® se preteaza foarte bine la o gama variata de aplicatii, incluzand schele pentru fatade, schele circulare, platforme si scari de acces. Sistemul este adesea folosit la schele pentru lucrari de reabilitare, schele pentru fatade, schele pentru zidarie, turnuri de sprijin sau de scara, dar si in lucrari mai specializate precum constructia navala, in rafinarii si in industria chimica.

Gama noastra include si turnuri de scara CUPLOK®, turnuri mobile si platforme de incarcare. Prin adaugarea de noi componente si materiale usoare, Huennebeck contina sa dezvolte aplicabilitati noi ale sistemului.

Balustrade si Podini din Otel Progresive

Sistemul CUPLOK® este intr-o continua evolutie, printre ultimele inovatii numarandu-se si implementarea sistemului progresiv de balustrade ce asigura crearea unei platforme de lucru sigure pentru ridicarea etajului urmator – din balustrade si podini montate de la nivelul curent. Sunt disponibile si podini din otel pentru sistematizarea intregii unitati. Aceste podini cresc gradul de siguranta atat pe schela cat si in jurul acesteia.

Schele Industriale CUPLOK®

Sistem CUPLOK®

Schela Midia

Schela Midia


Schela Layher, Descriere

Schela Layher

Layher systems and products are designed to solve real-world problems better than any other product found on the market, making the everyday work more safer, easier, efficient and more profitable. Design and manufactured in Germany, the Layher scaffolding systems are one of the most safest and reliable systems on the market.

Layher, producatorul principal de schele industriale si inovatorul tehnologiei pentru schele, stabileste standardul in sistemele de schele din intreaga lume. Layher este cel mai mare producator mondial de sisteme integrate modulare de schela. Produsele de schele Layher au ajuns sa defineasca calitatea si siguranta in industria schelelor industriale.

Schelele din otel si aluminiu Layher, dovedite intr-un numar mare de santiere de constructii de pe tot globul, ofera siguranta, versatilitate si eficienta pentru o gama larga de tipuri de proiecte. Schele industriale Layher sunt compatibile cu o lista extinsa de echipamente si accesorii si pot fi personalizate pentru orice aplicatie.

Sistem Layher

Sistem Layher

Schela Layher

Schela Layher


Hünnebeck Logo

Suntem singurii montatori ai sistemelor companiei Hünnebeck din Romania (Ex. Harsco Infrastructure) si oferim servicii de montaj schele. Harsco Infrastructure, o componenta majora a Corporatiei Harsco a fuzionat in 2013 cu Brand Infrastructure si Energy Services, devenind una dintre cele mai mari prezente pe piata industriala, la nivel global.


Testimoniale Clienti