Solicita oferta

Instruire Protectii Anticorozive

Motiv: AlpAccess nu s-a infiintat ca o companie de formare profesionala, dar recunoscand lipsa de forta de munca calificata din Romania si faptul ca cea mai importanta resursa a unei companii sunt oamenii, am infiintat propriul departament de training si instruire.

SSPC TrainThePainter


AlpAccess este companie afiliata si centru de instruire acreditat SSPC TrainThePainter.

  • Programul de instruire pentru vopsitori si sablatori SSPC TrainThePainter a fost dezvoltat de experti de renume din industrie, pasionati de instruire si formare in domeniul protectiilor anticorozive.
  • Cursul, dinamic, eficient si avansat acopera majoritatea industriilor in care se folosesc acoperirile de protectie, cum sunt: industria navala, offshore, petrochimia si constructiile; cursul este recunoscut international de SSPC si Loyd’s Register.
  • Oferim aplicatorilor de protectii anticorozive in devenire un pachet cuprinzator de cursuri ce asigura profesionalism si o alta perspectiva asupra metodelor de pregatire a suprafetelor si aplicare a protectiilor anticorozive.
TrainThePainter Logo
SSPC Logo
Corrodere Logo
Loyds Logo

Cursuri de formare TrainThePainter, protectii anticorozive:

Aplicator Protectii Anticorozive

Aplicator Protectii Anticorozive

Curatator Sablator

Curatator Sablator

Aplicator Pulverizare

Aplicator Pulverizare

Aplicator Protectii Speciale

Aplicator Protectii Speciale

Linia vietii folosire in siguranta si tehnici de salvare

In baza anilor de experienta in solutii de acces la inaltime, AlpAccess asigura instruire pentru folosirea in siguranta si pentru efectuarea salvarilor, pentru toate sistemele de linia vietii instalate si/sau intretinute. Instruirea poate fi facuta la sediul clientului, in centrul nostru de instruire, sau intr-unul din centrele partenere.

Linia vietii training

Testimoniale Clienti