Solicita oferta

Instruire Protectii Anticorozive

Motiv: AlpAccess nu s-a infiintat ca o companie de formare profesionala, dar recunoscand lipsa de forta de munca calificata din Romania si faptul ca cea mai importanta resursa a unei companii sunt oamenii, am infiintat propriul departament de training si instruire.

Pentru informatii complete privind Cursurile Acreditate International oferite de compania noastra, viziteaza site-ul nostru dedicat: IndustrialTC.ro


IndustrialTC.ro, site specializat pentru linia vietii

IndustrialTC.ro, Site specializat Cursuri

Viziteaza site-ul →

Train the painter


AlpAccess este companie afiliata si centru de instruire acreditat Train the painter.

  • Programul de instruire pentru vopsitori si sablatori Train the painter a fost dezvoltat de experti de renume din industrie, pasionati de instruire si formare in domeniul protectiilor anticorozive.
  • Cursul, dinamic, eficient si avansat acopera majoritatea industriilor in care se folosesc acoperirile de protectie, cum sunt: industria navala, offshore, petrochimia si constructiile; cursul este recunoscut international de Lloyd’s Register.
  • Oferim aplicatorilor de protectii anticorozive in devenire un pachet cuprinzator de cursuri ce asigura profesionalism si o alta perspectiva asupra metodelor de pregatire a suprafetelor si aplicare a protectiilor anticorozive.
Train the painter Logo
Corrodere Academy Logo
Lloyd’s Logo

Cursuri de formare Train the painter, protectii anticorozive:

Aplicator Protectii Anticorozive

Aplicator Protectii Anticorozive

Curatator Sablator

Curatator Sablator

Aplicator Pulverizare

Aplicator Pulverizare

Aplicator Protectii Speciale

Aplicator Protectii Speciale

Linia vietii folosire in siguranta si tehnici de salvare

In baza anilor de experienta in solutii de acces la inaltime, AlpAccess asigura instruire pentru folosirea in siguranta si pentru efectuarea salvarilor, pentru toate sistemele de linia vietii instalate si/sau intretinute. Instruirea poate fi facuta la sediul clientului, in centrul nostru de instruire, sau intr-unul din centrele partenere.

Linia vietii training

Testimoniale Clienti