Instruire Protectii Anticorozive | AlpAccess

Instruire Protectii Anticorozive

Motiv: AlpAccess nu s-a inființat ca o companie de formare profesională, dar recunoscând lipsa de forță de muncă calificată din România si faptul ca cea mai importantă resursă a unei companii sunt oamenii, am inființat propriul departament de training și instruire.

SSPC TrainThePainter


AlpAccess este companie afiliată și centru de instruire acreditat SSPC TrainThePainter.

  • Programul de instruire pentru vopsitori și sablatori SSPC TrainThePainter a fost dezvoltat de experți de renume din industrie, pasionați de instruire și formare în domeniul protecțiilor anticorozive.
  • Cursul, dinamic, eficient și avansat acoperă majoritatea industriilor în care se folosesc acoperirile de protecție, cum sunt: industria navală, offshore, petrochimia și construcțiile; cursul este recunoscut internațional de SSPC si Loyd’s Register.
  • Oferim aplicatorilor de protecții anticorozive în devenire un pachet cuprinzator de cursuri ce asigură profesionalism și o altă perspectivă asupra metodelor de pregatire a suprafețelor și aplicare a protecțiilor anticorozive.
TrainThePainter Logo
SSPC Logo
Corrodere Logo
Loyds Logo

Cursuri de formare TrainThePainter, protectii anticorozive:

Aplicator Protectii Anticorozive

Aplicator Protectii Anticorozive

Curatator Sablator

Curatator Sablator

Aplicator Pulverizare

Aplicator Pulverizare

Aplicator Protectii Speciale

Aplicator Protectii Speciale

Linia vieții folosire în siguranță și tehnici de salvare

În baza anilor de experiență în soluții de acces la înălțime, AlpAccess asigură instruire pentru folosirea în siguranță și pentru efectuarea salvărilor, pentru toate sistemele de linia vieții instalate și/sau intreținute. Instruirea poate fi facută la sediul clientului, în centrul nostru de instruire, sau într-unul din centrele partenere.

Linia vietii training

Testimoniale Clienti