Instruire

Pentru a face diferența

Motive

AlpAccess nu s-a inființat ca o companie de formare profesională, dar recunoscând lipsa de forță de muncă calificată din România si factual ca cea mai importantă resursă a unei companii sunt oamenii, am inființat propriul departament de training și instruire.

SSPC TrainThePainter

Prgogramul de instruire pentru vopsitori și sablatori SSPC TrainThePainter a fost dezvoltat de experți de renume din industrie, pasionați de instruire și formare în domeniul protecțiilor anticorozive.

sspc-ttp-logo

Cursul, dinamic, eficient și avansat acoperă majoritatea industriilor în care se folosesc acoperirile de protecție, cum sunt: industria navală, Offshore, petrochimia și construcțiile; Cursul este recunoscut internațional de SSPC si Loyd’s register.

corrodere sspc Loyds-register-Logo

Oferind aplicatorilor de protecții anticorozive în devenire un pachet cuprinzator de cursuri ce asigură profesionalism și o altă perspectivă asupra metodelor de pregatire a suprafețelor și aplicare a protecțiilor anticorozive.

AlpAccess este companie afiliată și centru de instruire acreditat SSPC TrainThePainter.

Aplicator protecții anticorozive

pca1

Curățitor sablator

abc1

Aplicator pulverizare

spa3

Aplicator protecții speciale

acs4

 

Linia vieții – folosire în siguranță și tehnici de salvare

În baza anilor de experiență în soluții de acces la înălțime, AlpAccess asigură instruire pentru folosirea în siguranță și pentru efectuarea salvărilor, pentru toate sistemele de linia vieții instalate și/sau intreținute.  Instruirea poate fi facută la sediul clientului,în centrul nostru de instruire, sau într-unul din centrele partenere.

DSCF2133

Contact


Testimonials


" Ca beneficiar al contractului de implementare a procedurilor LOTO și instalare a sistemelor de protecție la cădere, doresc să-mi exprim aprecierea pentru profesionalismul, calitatea produselor cât și pentru promptitudinea în oferirea de soluții competente din partea reprezentaților firmei AlpAccess. În baza competenței și profesionalismului de care au dat dovadă, recomandăm fără rezerve oricărei organizații, serviciile și produsele AlpAccess.

Gabriel Selaru

Project Manager - Rominserv

Recent Projects