Solicita oferta

CCPP Brazi – protectii anticorozive si schele

AlpAccess a fost principalul furnizor de lucrari de vopsitorie pentru centrala cu ciclu combinat (CCPP Brazi) construita de METKA si General Electric OMV Petrom in Brazi, Prahova, Romania.

Beneficiari proiect

Ge Logo
Petrom Logo
Metka Logo

Folosindu-ne de abilitatile noastre in lucrul cu corzi, am realizat lucrari de protectii anti-corozive rapid si sigur, pentru toate etapele proiectului, de la invelisurile interioare ale condensatoarelor pana la cele exterioare ale rezervoarelor si boilerelor din CCPP Brazi.

Am realizat si protectii pasive la foc pentru structurile compresoarelor de gaze si pentru cladiri.

La jumatatea proiectului am inceput sa furnizam esafodajele de schelarie si pana la sfarsitul acestuia pusesem la dispozitie jumatate din volumul total de schele folosite, Acestea au fost livrate in urma unui parteneriat cu Huennebeck Romania (la momentul respectiv Harsco Infrastructure Romania).

CCPP Brazi este o centrala in ciclu combinat de 860 MW, cu doua turbine pe gaz General Electric si o turbina pe abur. Centrala construita de Petrom, la capacitate maxima acopera aproximativ 9% din necesarul de energie electrica al Romaniei.

Testimoniale Clienti