Solicita oferta

Responsabilitate Sociala Corporativa

In ciuda naturii sale industriale, AlpAccess a luat nastere in spatiul montan si, din acest motiv, incercam pe cat posibil sa dezvoltam o comunitate cu anumite trasaturi si sa promovam un stil de viata sanatos si prietenos fata de mediu. Ne implicam in sau conducem proiecte care incetul cu incetul ne apropie de scopul nostru si ne orienteaza catre muntele care ne-a definit.

Ciucas X3

CIUCAS X3

In fiecare an suntem sponsorul principal al concursului de alergare pe munte Ciucas X3. Competitia are loc in Muntii Ciucas si include trei trasee: semi-maratonul, maratonul si ultra-maratonul de peste 100 km. Scopurile cursei sunt promovarea sportului si al unui stil de viata sanatos si atragerea turistilor in Muntii Ciucas, unul dintre cele mai frumoase si fascinante masive montane din Romania.

Copaci

Un copac pentru un contract

In Romania exista un proverb conform caruia, in viata sa un om trebuie sa planteze un copac si sa construiasca o casa. „Casa” pe care o construim este compania noastra si acum avem si copaci, care speram sa se transforme in anii ce vor veni intr-o padure.

Acest proiect a luat fiinta ca un raspuns la defrisarile masive care din pacate au loc in Romania. Asadar, in fiecare an, AlpAccess va planta cate un copac pentru fiecare contract nou, bucurandu-se de ajutorul voluntarilor diferitelor ONG-uri.


Vopsele marcaje

Proiectul de marcare a traseelor din Muntii Carpati

Acest proiect ne-a oferit posibilitatea de a folosi vopseaua ramasa in urma activitatilor de vopsire pentru protectie anticoroziva. Prin intermediul acestui program furnizam vopsea, consumabile si echipamente individuale de protectie organizatiilor guvernamentale non-profit si echipelor de salvamontisti, care organizeaza operatiuni de marcare a traseelor. Trasee mai sigure inseamna prezenta mai multor oameni pe munte.

Club turism alpinism

Clubul de Turism si Alpinism Ciucas

Scopul CTA Ciucas este promovarea sporturilor si a activitatilor legate de munte, precum si a zonei Muntilor Ciucas. AlpAccess sustine activitatile si proiectele clubului.

Daca sunteti interesat(a) sa participati la unul dintre proiectele noastre, ne puteti contacta la: office@alpaccess.com

Testimoniale Clienti