Alpinism utilitar și alpinism utilitar industrial

Oferim servicii de alpinism utilitar industrial la cele mai înalte standarde de siguranță. Accesul cu ajutorul corzilor este o metodă alternativă rapidă și sigură. Alpinismul utilitar reprezintă una dintre activitățile de bază ale companiei noastre. Suntem membri IRATA – Asociația pentru Alpinism Utilitar și SPRAT – Societatea Alpiniștilor Utilitari Profesioniști. Tehnicienii noștri sunt certificati și respectă proceduri de lucru sigure și certificate. Atât IRATA cât și SPRAT sunt asociații ce dezvoltă continuu standarde și proceduri de lucru pentru alpinism utilitar. Respectarea acestor proceduri facând accesul în coardă să se desfășoare în siguranță în orice situație.

Echipa de alpiniști utilitari AlpAccess este format din tehnicieni IRATA de nivelul unu, doi și trei. Alpiniștii utilitari din compania noastră sunt reinstruiți si recertificați la fiecare trei ani. Echipamentul de alpinism utilitar este verificat la fiecare șase luni conform procedurilor IRATA. Experiența alpiniștilor utilitari este înregistrată în log-book-ul fiecăruia.

Servicii de alpinism utilitar industrial


Alpinismul utilitar ca metodă de acces conferă anumite avantaje:

Rapiditatea lucrarilor: timpul necesar începerii lucrărilor şi deplasarii între secțiuni este considerabil mai mic în alpinism utilitar decât cel necesar pentru instalarea sau demontarea unor schele şi transportul acestora între segmentele obiectivelor.

Paleta largă de lucrări: alpiniștii pot să lucreze în condiţii dificile din punctul de vedere al spațiului de manevră sau în perimetre în care instalarea unor schele ar fi chiar imposibilă. De asemenea, datorită specificului lucrului în coardă, echipa poate să-şi ofere serviciile indiferent de înalțimea obiectivului.

Costurile totale reduse: în alpinism utilitar costurile legate de acces sunt mult mai scăzute comparativ cu soluțiile alternative bazate pe folosirea schelelor metalice sau a nacelelor.

Siguranța: alpinismul utilitar, folosit în mod corect urmând standardul IRATA cu două corzi asigurate independent, este un mijloc de acces și lucru la înălțime mai sigur și mai rapid decât metodele de acces tradiționale.

Certificari relevante


drops


Servicii inrudite


Liftări echipamente grele și rigging – alpinism utilitar
Servicii turbine eoliene offshore și onshore
Protecție la cădere sisteme de linia vieții
Montaj schele industriale, suspendate și mobile

Proiecte inrudite


Toate serviciile noastre


Montaj schele industriale, suspendate și mobile
Protecție la cădere sisteme de linia vieții
Servicii turbine eoliene offshore și onshore
Alpinism utilitar și alpinism utilitar industrial
Protectii anticorozive industriale, sablari, vopsitorii
Izolații termice industriale, izolații calde, reci
Liftări echipamente grele și rigging – alpinism utilitar
Servicii de Sudură pentru reparații
Reparații neconvenționale cu materiale compozite
Protecții la foc cu vopsele intumescente