Izolații termice industriale, izolații calde, reci

Împreună cu partenerul nostru Hünnebeck  (Ex. Harsco Infrastructure) am început să oferim servicii de izolații termice din 2010. Reducerea consumului de energie și eficiența energetică sunt măsuri importante pentru reducerea dependenței de combustibili fosili, scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră și evident  costurilor de exploatare. Izolațiile termice contribuie în mod direct și reprezintă una dintre cele mai importante măsuri ce se pot lua în acest sens.

Datorită abordării noastre multidisciplinare putem oferi servicii complete ce includ accesul cu ajutorul schelelor sau al alpinismului utilitar și protecțiile anticorozive.

Aplicăm experiența noastră în domeniul protecțiilor anticorozive pentru a oferi soluții eficiente pentru combaterea fenomenului de coroziune sub izolație. Aceste soluții includ sisteme de distanțieri ce ajută și la inspectarea suprafeței de sub izolație, sisteme de protecție anticorozivă adecvate mediului de sub izolație (de exemplu vopsele epoxy-fenolice), vopsele termoizolante sau izolații termice cu spuma poliuretanică pulverizată, ce prezintă celule închise și sunt impermeabile.

Gama noastră complexă de lucrări de izolație include:

Lucrări de izolații termice industriale


Inspecții și Evaluări izolații termice industriale


Izolațiile termice pulverizate sunt izolații speciale ce necesită personal calificat și utilaje specializate. Considerentele de mediu și siguranță sunt de o importanță vitală. Un mare avantaj al acestui tip de izolații ăl constituie faptul că nu există îmbinări iar izolația aderă la suport neexistând un spațiu în care vaporii de apă sa poaăa condensa, minimizând astfel apariția coroziunii sub izolație.

Pentru protecția izolațiilor putem folosi tabla galvanizată Aluzinc sau aluminiu, sau masticuri armate de la Foster.

La cerere putem furniza inspectori de izolații certificați de FROSIO – Consiliul Norvegian pentru Instruirea și Certificarea Inspectorilor de Tratamentul Suprafețelor.

Certificari relevante


asfp


Servicii inrudite


Reparații neconvenționale cu materiale compozite
Protectii anticorozive industriale, sablari, vopsitorii

Proiecte inrudite


Rafinaria Petromidia revizie 2013 Navodari, CT, Romania

Toate serviciile noastre


Montaj schele industriale, suspendate și mobile
Protecție la cădere sisteme de linia vieții
Servicii turbine eoliene offshore și onshore
Alpinism utilitar și alpinism utilitar industrial
Protectii anticorozive industriale, sablari, vopsitorii
Izolații termice industriale, izolații calde, reci
Liftări echipamente grele și rigging – alpinism utilitar
Servicii de Sudură pentru reparații
Reparații neconvenționale cu materiale compozite
Protecții la foc cu vopsele intumescente