Montaj schele industriale, suspendate și mobile

Oferim servicii de montaj schele multidirecționale, suspendate și mobile din 2010. Suntem singurii montatori ai sistemelor companiei Hünnebeck din România (Ex. Harsco Infrastructure) și oferim servicii de montaj schele. Harsco Infrastructure, o componentă majoră a Corporației Harsco a fuzionat în 2013 cu Brand Infrastructure și Energy Services, devenind una dintre cele mai mari prezențe pe piața industrială, la nivel global.

 

Servicii de montaj schele


Accesorii montaj schele


 

 

SCHELA CUPLOK® 

CUPLOK® este un sistem de schele de oțel complet galvanizat, cu variate întrebuințări la structuri de acces general, structuri suport și la esafodaje. CUPLOK®se diferențiază prin nodul sau de prindere unic, ce permite conectarea a  maxim patru componente într-un singur nod de conectare.

 APLICABILITATE

CUPLOK® se pretează foarte bine la o gamă variată de aplicații, incluzând schele pentru fațade, schele circulare, platforme și scări de acces. Sistemul este adesea folosit la schele pentru lucrări de reabilitare, schele pentru fațade, schele pentru zidărie, turnuri de sprijin sau de scară, dar și în lucrări mai specializate precum construcția navalp, în industria rafinarii și în industria chimică.

Gama noastra include si turnuri de scara CUPLOK®, turnuri mobile si platforme de incarcare. Prin adaugarea de noi componente si materiale usoare, Huennebeck contina sa dezvolte aplicabilitati noi ale sistemului.

BALUSTRADE SI PODINI DIN OȚEL PROGRESIVE

Sistemul CUPLOK® este într-o continuă evoluție, printre ultimele inovații numărându-se și implementarea sistemului progresiv de balustrade ce asigură crearea unei platforme de lucru sigure pentru ridicarea etajului următor – din balustrade și podini montate de la nivelul curent. Sunt disponibile și podini din otel pentru a sistematizarea întregii unități. Aceste podini cresc gradul de siguranță atât pe schelă cât și în jurul acesteia.

Certificari relevante


drops
ISFP-logo-BW
saia


Servicii inrudite


Alpinism utilitar și alpinism utilitar industrial
Protecție la cădere sisteme de linia vieții

Proiecte inrudite


Toate serviciile noastre


Montaj schele industriale, suspendate și mobile
Protecție la cădere sisteme de linia vieții
Servicii turbine eoliene offshore și onshore
Alpinism utilitar și alpinism utilitar industrial
Protectii anticorozive industriale, sablari, vopsitorii
Izolații termice industriale, izolații calde, reci
Liftări echipamente grele și rigging – alpinism utilitar
Servicii de Sudură pentru reparații
Reparații neconvenționale cu materiale compozite
Protecții la foc cu vopsele intumescente