Servicii de Sudură pentru reparații

Lucrând în domeniul serviciilor industriale, de-a lungul timpului am primit cereri pentru servicii de sudură pentru reparații sau asistență la montaj structuri.

Deținem o echipă de sudori pentru intervenții rapide. Pentru servicii de sudură specializată colaboram cu Allimep EST.  Împreună cu ei am reușit să instalam cu succes închiderea pentru sezonul rece B.O.P. pe platforma offshore Scarabeo 8 din Marea Nordului.

Echipa noastra este în continuă marire și acest serviciu fiind unul dintre cele mai noi din gama noastra de servicii este în continuă dezvoltare. Sudorii noștri sunt certificați de Bureau Veritas și sunt instruiți și certificați alpiniști utilitari IRATA nivel 3.

Servicii de sudură


 Parteneri & Certificări


 

bureau_veritas-certificare-servicii-de-sudura-welding-services allimep-partener-servicii-de-sudura-welding-services

 

Allimep este o companie din Italia cu o vastă experiență în:

– prelucrarea metalelor

– furnizor de servicii și produse pentru industria de petrol și gaze, industria energetică, industria transporturilor (trenuri de mare viteză), industria aerospațială, industria constructiei de nave. Allimep este parte dintr-un grup de companii printre care Airone – un centru de excelență pentru servicii de sudură.

Personalul nostru specializat în servicii de sudură poate executa lucrări de: Instalare și reparații, construcții, înlocuiri, fabricare, instalații, reparații.

Avem experiență în sudură la înălțime, în cordă, prin metoda alpinismului utilitar, reușind să ducem la bun sfârșit proiecte pe mare (Scarabeo 8) și pe uscat.

În rafinăria Petromidia în 2013 am oferit asistență la montaj pentru trei structuri de susținere facle pentru  All electrics 95 – companie ce a fabricat și ridicat structurile. Tot aici am furnizat asistență pentru servicii de control nedistructiv realizate pe structuri deja existente în revizia din 2013.

Pentru mai multe detalii contactați-ne!

Certificari relevante
Servicii inrudite


Reparații neconvenționale cu materiale compozite

Proiecte inrudite


linia-vietii-lifeline-logo Linia vietii rampe incarcare Rompetrol Depozitele Rompetrol din Romania

Toate serviciile noastre


Montaj schele industriale, suspendate și mobile
Protecție la cădere sisteme de linia vieții
Servicii turbine eoliene offshore și onshore
Alpinism utilitar și alpinism utilitar industrial
Protectii anticorozive industriale, sablari, vopsitorii
Izolații termice industriale, izolații calde, reci
Liftări echipamente grele și rigging – alpinism utilitar
Servicii de Sudură pentru reparații
Reparații neconvenționale cu materiale compozite
Protecții la foc cu vopsele intumescente