Sistem de management a securitatii si sanatatii ocupationale, a mediului si calitatii | AlpAccess

Sanatate, siguranță, mediu și calitate

Fiind o companie ce oferă servicii industriale în sectoarele petrolier și energetic, ne desfășurăm deseori activitatea în medii ostile și periculoase. Pentru a minimiza riscurile, punem întotdeauna pe primul plan siguranța angajaților noștri.

Scopul nostru este eliminarea accidentelor și a rănirilor în toate aspectele activității noastre. Aceasta este o inițiativă ambițioasă, însă suntem încrezători că o putem duce la bun sfârșit.

Am implementat și certificat un sistem de management al siguranței și securității în muncă conform standardului OHSAS 18001.

Siguranta in Munca, angajamentul nostru:

  • Promovarea unei politici ZERO – Zero riscuri, Zero pierderi, Zero accidente;
  • Promovarea utilizării resurselor naturale, necesare activităților noastre, într-un mod responsabil;
  • Promovarea unei politici SSM, astfel încât toți angajații noștri să fie conștienți de existența și de scopul ei.

Siguranta in munca


Mediu

Mediul Inconjurator

  • Strategia noastră referitoare la mediu este structurată în jurul preocupărilor legate de modificarea climei, economisirea energiei, administrarea apei, folosirea responsabilă a resurselor, managementul eficient al deșeurilor, prevenirea poluării, precum și protejarea mediului și a bio-diversității;
  • Înțelegem importanța protejării mediului și ne desfășurăm activitatea astfel încât impactul asupra acestuia să fie minim;
  • Scopul nostru este să avem Zero incidente legate de mediu;
  • Am implementat și certificat un sistem de management al mediului ISO 14001.

Calitate

  • Lucrăm astfel încât să creștem valoarea proiectelor noastre, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea și integritatea;
  • Facem întotdeauna tot posibilul să gasim soluțiile cele mai bune, facând din calitate o prioritate, indiferent de bugetul proiectului;
  • Am implementat și certificat un sistem de management al calității ISO 9001.

Calitate

Obiectivul principal al companiei AlpAccess este identificarea și satisfacerea pe deplin a nevoilor și a așteptărilor clienților. Aceștia constituie forța motrice a activității noastre. Ne structurăm activitatea în jurul specificațiilor clienților și încercăm să fim un partener potrivit pentru fiecare dintre aceștia.

Pentru a garanta calitatea și siguranța serviciilor noastre, optimizăm constant utilizarea resurselor prin profesionalism și motivarea echipelor.

TruQC Logo

AlpAccess a incept in 2017 implementarea sistemului de control al calitatii in raportare, truQC, ca parte din efortul de imbunatatire continua si de crestere a calitatii. Sistemul face mult mai rapid procesul de testare de calitate si de raportare in comparatie cu sistemele conventionale bazate pe hartie si computer.


Papertrail Logo

Pentru managementul si inspectiile periodice ale Echipamentelor de protectie folosim sistemul informatic de gestiune Papertrail. Papertrail este un sistem cloudbased dedicat pentru evidenta inspectiilor periodice pentru echipamentele de protectie.

Testimoniale Clienti