Solicita oferta

Sanatate, siguranta, mediu si calitate

Fiind o companie ce ofera servicii industriale in sectoarele petrolier si energetic, ne desfasuram deseori activitatea in medii ostile si periculoase. Pentru a minimiza riscurile, punem intotdeauna pe primul plan siguranta angajatilor nostri.

Scopul nostru este eliminarea accidentelor si a ranirilor in toate aspectele activitatii noastre. Aceasta este o initiativa ambitioasa, insa suntem increzatori ca o putem duce la bun sfarsit.

Am implementat si certificat un sistem de management al sigurantei si securitatii in munca conform standardului OHSAS 18001.

Siguranta in Munca, angajamentul nostru:

  • Promovarea unei politici ZERO – Zero riscuri, Zero pierderi, Zero accidente;
  • Promovarea utilizarii resurselor naturale, necesare activitatilor noastre, intr-un mod responsabil;
  • Promovarea unei politici SSM, astfel incat toti angajatii nostri sa fie constienti de existenta si de scopul ei.

Siguranta in munca


Mediu

Mediul Inconjurator

  • Strategia noastra referitoare la mediu este structurata in jurul preocuparilor legate de modificarea climei, economisirea energiei, administrarea apei, folosirea responsabila a resurselor, managementul eficient al deseurilor, prevenirea poluarii, precum si protejarea mediului si a bio-diversitatii;
  • Intelegem importanta protejarii mediului si ne desfasuram activitatea astfel incat impactul asupra acestuia sa fie minim;
  • Scopul nostru este sa avem Zero incidente legate de mediu;
  • Am implementat si certificat un sistem de management al mediului ISO 14001.

Calitate

  • Lucram astfel incat sa crestem valoarea proiectelor noastre, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea si integritatea;
  • Facem intotdeauna tot posibilul sa gasim solutiile cele mai bune, facand din calitate o prioritate, indiferent de bugetul proiectului;
  • Am implementat si certificat un sistem de management al calitatii ISO 9001.

Calitate

Obiectivul principal al companiei AlpAccess este identificarea si satisfacerea pe deplin a nevoilor si a asteptarilor clientilor. Acestia constituie forta motrice a activitatii noastre. Ne structuram activitatea in jurul specificatiilor clientilor si incercam sa fim un partener potrivit pentru fiecare dintre acestia.

Pentru a garanta calitatea si siguranta serviciilor noastre, optimizam constant utilizarea resurselor prin profesionalism si motivarea echipelor.

TruQC Logo

AlpAccess a incept in 2017 implementarea sistemului de control al calitatii in raportare, truQC, ca parte din efortul de imbunatatire continua si de crestere a calitatii. Sistemul face mult mai rapid procesul de testare de calitate si de raportare in comparatie cu sistemele conventionale bazate pe hartie si computer.


Papertrail Logo

Pentru managementul si inspectiile periodice ale Echipamentelor de protectie folosim sistemul informatic de gestiune Papertrail. Papertrail este un sistem cloudbased dedicat pentru evidenta inspectiilor periodice pentru echipamentele de protectie.

Testimoniale Clienti