Solicita oferta

Cum Mentinem Productivitatea in Cazul Avariilor la Sistemele de Conducte

Cum Mentinem Productivitatea in Cazul Avariilor la Sistemele de Conducte

In cazul unei fisuri la o conducta de apa, defectiunea afecteaza atat firma care furnizeaza serviciile, cat si colaboratorii si utilizatorii acesteia. Care este impactul in cazul unei fabrici de productie sau a conductelor de transport de petrolului si gazelor natural cu o astfel de defectiune? Colosal!

Am prezentat, intr-unul din articolele anterioare, o optiune moderna de a extinde viata sistemelor de conducte, fara intrerupera operatiunilor si afectarea productivitatii - Reparatii industriale neconventionale cu materiale composite, dar nu am vrut sa ne oprim aici.

Avand un interes deosebit pentru tehnologia inovativa, care remodeleaza domenii de activitate si care simuleaza progresul tehnic si economic, am identificat cu o noua solutie inovativa pentru implementarea si intretinerea retelelor de conducte – Colierele de reparatie cu etansare progresiva.

Tehnologie coliere de reparatie
Schita coliere de reparatie

Indiferent de materialele din care sunt construite tevile si conductele, intergritatea acestora este influentata si afectata de factori care produc defectiuni impredictibile in timp, cu impact negativ in desfasurarea opertiunilor de fabricatie a produselor sau de furnizare de servicii.

Avarii conducte

Orice antreprenor isi doreste ca in moment aparitiei unei avarii, care se produce ca urmare a defectelor de fabricatie sau de constructie, deteriorarea mecanica sau influentata de factorii de mediu, sa beneficieze de un instrument de corectie cu timp minim de implementare.

Colierele flexibile cu mecanismului progresiv al sistemului de etansare sunt compatibile cu orice material de conducta, fiind caracterizate prin timpul de implementare redus, chiar si in conditii dificile, lipsa necesitarii de echipamente profesionale (pana la DN 1700), universale si reutilizabile, permitand reducerea stocului de produse si fiabile, fiind realizate din otel inoxidabil AISI 304L si AISI 316L asigura o durata mare de viata si rezistenta in medii agresive.

Cunoscute si sub denumirea de sarniere, acestea reprezina solutia optima pentru mentenanta si intretinerea retelelor de conducte, deoarece permit montarea in momentul in care conducta este sub presiune, absoarb bataile si vibratiile fluidului, compenseaza miscarile axiale si unghiulare cauzate de cutremure, absoarb curburile, abaterile si reduce riscul rupturii, fiind certificate si omologate conform standardelor europene de fabricatie.

Coliere de reparatie
Coliere de reparatie

Prezenta pe piata a unei solutii tehnologice moderne, adaptabile in functie de necesitatea fiecarui domeniu, care sustine continuitatea productiei si minimizeaza costurile de mentenanta a unui sistem de conducte, reprezinta un avantaj atat pentru producatori si distribuitori, cat si pentru consumatorii finali.

Testimoniale Clienti